cirkel01B-Essence BodySoul Creations is het geesteskind van Barbara Hettema en beheert o.a. haar creatieve portfolio, wat bestaat uit schilderijen, tekeningen, fotografisch werk en zielsportretten. Deze unieke werken zijn te koop en zullen binnenkort via de webshop aan te schaffen zijn. Tot die tijd kun je via email en whatsapp bij me bestellen.

Naast beeldend werk, schrijf ik ook. Ik schrijf graag over het openen van concepten en dogma’s, waarbij ik steeds zoek naar nieuwe invalshoeken. Ik merk dat ik groei in mijn observatie en in staat ben steeds lichter te schrijven en me graag verbaas. Mijn teksten zijn voornamelijk kleine stukjes inzicht of vraag. Soms in het Engels, soms in het Nederlands, mijn moedertaal. Hiervan zul je ook een en ander aantreffen op deze website.

barbara

Mijn reis gaat over het vinden van nieuwe wegen, oplossingen en perspectieven in de wereld waarin we zogenaamd leven, middels de alchemie van het leven zelf: de essentiĆ«le levensvonk. Het gaat steeds over bewustwording en bevrijding, met de kennis dat dingen nooit vanzelfsprekend zijn. Mijn kunst is hier een vertaling van. Ik zie mezelf het liefst als diepgraver van potenties, de flankspeler met een zuivere assist, een verkenner van het heelal, een creatief impressionist, met als kernvraag: “How does this matrix work?”