De Wizard
“Overweldigende collage, speakless. Zooo treffend weer. Wow. Xx”

Na onze ontmoeting of ons telefoongesprek, ga ik aan de slag met verf, schaar, papier en andere knutselspullen om jouw innerlijk leven een gezicht te geven. Het is een proces, waarbij ik me op jou afstem, en waarbij ik me in het gehele creatieve proces laat leiden door mijn onderbewustzijn en intuïtie. Doordat dit een intuïtief gebeuren is, komt het ook weleens voor dat er niks ontstaat. Daar ben ik aan gewend en dat hoort erbij. Dat is heel jammer, maar dit soort dingen laat zich niet afdwingen. Niet elk zaadje komt op. Wanneer het proces echter wel opstart, dan wordt het ook waarachtig fantastisch.

Ik help jou graag met het zichtbaar maken van jouw potentieel en kracht middels mijn intuïtie, verbeelding en neutrale waarneming.

Wanneer ik begin met het maken van een zielsportret maak ik verbinding met jouw innerlijke zelf, jouw puurheid. Afhankelijk van je vraag of situatie, vertelt jouw kern een verhaal dat zich via mijn handen laat zien. Hieruit vormt zich een beeld. Elk zielsportret is een bekrachtiging in jouw zijn en gecreëerd in neutraliteit.

Wat is een zielsportret? >>
Ja, ik wil HEEEEL erg graag een zielsportret ontvangen! >>
Terug naar galerie >>